17 maj 2008

Den 17 maj kl 18.00




Förra helgen badade jag och låg näck och solade på bryggan..

Ja, vad ska man säga. Lite trist idag. Har ändå tagit en timmes promenad i skogen. Snön piskade i ansiktet, kändes som vilken vinterdag som helst.

Björkarna såg ledsna ut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det snöar även över Elsborg. Thomas och jag har haft loppis hela dagen. Lite otippat kom det faktiskt en massa folk, trots snöglopp, fast inte sålde det som smör i solsken. Har lagt överblivet direkt i bilen, för transport till Kupan.
Fönstren har jag inte heller putsat, men det är ju otänkbart i detta väder. Ska istället sätta mig framför brasan. Och om jag får för maken titta på Miss Marple. Både Thomas och jag är väldigt förtjusta i namnet på din blogg. Han hälsar. Syftet "att tydliggöra ditt liv för dig själv" är ju det bästa i hela världen, och det gör du bra! Tack för senast, Ragna (jag har beställt 3 plagg ur senaste GS-katalogen, linnen jag känner att jag blir gladare av)

Gunilla L sa...

Ragna: Ja, visst är dom härliga dom där kläderna. Nästan så man kan ha dom som prydnad i sitt hem, hängandes framme liksom.
Hm, Miss Marple, ja kanske det..? Lite te och brasa därtill. Försöker dra ner lite på vinet..:) (den där viktklubben jag är med i du vet.., dom är stränga där!)

Anonym sa...

Vi var på stan igårkväll o tog en bit mat o en pubrunda. Kom nästan inte hem i snöovädret. hoppas på varmare tider! G.L

Gunilla L sa...

G: Ja, fy, rena snöstormen. Ses på onsdag då, hoppas det är fint väder då så kanske man kan sitta ute..