24 april 2008

Vill vara ute i stället...

Här har vi en bild från mitt rum på jobbet.

Det är trist att Landstinget Dalarna tycker att man ska sitta inne och jobba hela dan. På eftermiddagen flödar solen in genom mitt fönster, och jag längtar bara ut. För att muntra upp mig själv har jag på Plantagen köpt en extra fin pelargon, som heter Denise, och ställt i fönstret. Det ska bli rosa blommor som ser ut som rosor nästan. Skönt att vila ögonen på den ibland i stället för på den trista datorskärmen.. Som ni ser har jag även en uppmuntringsbok inom räckhåll som heter "våga flyga". Väldigt bra, handlar om att ha tillit till sig själv. Små tänkvärda texter. Bra för självkänslan. Jag har en till uppmuntringssak också, på väggen till höger (den syns inte här, kan lägga in den sen), och det är en bild från 1971 på mig, min kompis A och min kära häst Guldus som badar.

För övrigt märker jag när jag går genom stan efter jobbet att folk är sommarklädda. Jag ser nakna ben och folk har slängt ytterkläderna. Härligt!

Själv längtar jag som tusan efter slinkiga klänningar. (Måste börja raka benen nu om strumporna snart ska av..) Är ständigt på klänningspaning, säg till om ni ser nåt snyggt..!
Gillar gummistövlar också av nån konstig anledning, och det finns väldigt fina i år, tex Viking och Hunter har snygga.
Hm, och i morgon är det lön och allting!

Inga kommentarer: