27 april 2008

Fler bilder från helgprojektet

Pust, nu är jag rätt trött. Hann faktiskt med ett Friskispass nu på kvällen också, det var nödvändigt att aktivera andra delar av kroppen än målararmen. Men nu är målningen klar, det blev sååå fint, vita väggar och grått golv i rummet. Glömde kameran sista vändan så det finns ingen bild på det. Köksdelen som ni ser här nedan får vara kvar i original så länge, den är rätt scharmig, och väldigt plottrigt att måla där. Gillar skåpen, såna där sneda dragskåp från 50-talet. Kommer ni ihåg att en del sängar såg ut så här förr i tiden. Rätt praktiskt, den ena sängen går att skjuta under den andra. Får se om vi ska ha dom kvar. Ska köpa nya madrasser och provligga innan vi bestämmer oss. Annars får det bli en bäddsoffa från IKEA.
A är så noga när han målar, håller på med en massa små detaljer. Jag är mer för helheten liksom, fort ska det gå och inte så noga i hörnen och vid listerna ... Det ska ju ändå in möbler och mattor och sånt.... Hm..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja A är då inte lik sin släkting M. Då verkar du mer släkt med honom. Hej å hå, fort ska det gå. Men konstigt nog blir det alltid bra i slutändan.Och allt ni gör i sommarhuset blir nog jättebra. Kanske man skulle ta sig en tur...

Anonym sa...

Ja, gör det, vore jättetrevligt. Det var längesen ni var hos oss. /G

Camilla sa...

helt rätt inställning! vem orkar bry sig om sånt? när vi renoverade hemma så blev jag jätteotålig.. haha

Gunilla L sa...

Fröken M: ska hälsa A att det är fler som tänker som jag..