22 juni 2008

Midsommar i Älvdalen - och en lyckad resning

Det kom världens hagelskur när vi skulle grilla.. S har fullt sjå med paraply och grillning.. och vi fick flytta in på logen..

Så är då årets midsommarfirande över. Tågordningen var den vanliga, sillunch med öl och nubbe, promenad till Rots Skans, promenad tillbaka, grillning och lite andra trevligheter på kvällen. G ordnade musikgissning med gamla vinylskivor, väldigt kul, han får till det så himla bra och har hur många skivor som helst. M vann, och fick en gammal vinylsingel med Siw Malmkvist i pris. G nr 2 hade fullt sjå att hålla reda på lilla Sämlan (en hundbäbis). Jag stack åt henne lite korv ibland. Sen blev hon väldans törstig.
Hej och hå, snart så är den rest..


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig kväll. Jätteroligt. Mats är fortfarande i det blå för vinsten.

Kram!

Anonym sa...

Låter som en kul tillställning. Älvdalen är en plats på jorden sm jag minns främst därför att jag inte kunde begripa vad folk sa.... Mycket speciell dialekt.

En annan sak: om du eller dina besökare är intresserade av att vinna en massa vinylskivor så titta gärna in på min blogg och var med i vinyltävlingen på http://www.ronnybgoode.se/?p=279. Deadline är den 25 juli kl 24.00.

Trevlig sommar!